Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- عضو کمیسیون برنامه، بودجه‌ و محاسبات مجلس گفت: مجلس در راستای حفظ منافع کشور با استفاده از وزرایی قدرتمند و انقلابی، در بررسی صلاحیت‌ها تعارفی ندارد. - اخبار استانها -

جبار کوچکی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت اظهار داشت: رئیس جمهور در مراسم تحلیف که با حضور نمایندگان زیادی از 73 کشور دنیا، مقامات سازمان‌های بین‌المللی، شخصیت‌های برجسته ادیان مختلف جهان و نمایندگان احزاب داخلی برگزار شد مواضع خود را مشخص کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس با تشکر از نیروهای نظامی، انتظامی، امنیتی و اطلاعاتی افزود: معمولاً این‌گونه مراسمات سنگین در دنیا با حواشی همراه است که خوشبختانه مراسم تحلیف رئیس‌ جمهور منتخب با تلاش نیروهای نظامی، انتظامی و اطلاعاتی در کمال آرامش و نظم برگزار شد.

وی با اشاره به ارائه لیست کابینه دولت به مجلس در روز یکشنبه گفت: با توجه به تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر تسریع در آغاز به کار دولت جدید انتظار داشتیم رئیس جمهور در مراسم تحلیف لیست کابینه را به مجلس تحویل دهد تا مجلس بررسی اعضای کابینه را آغاز کند.

ارزش ریالی پرونده‌های احتکار کالا در استان گیلان 700 درصد افزایش یافتمیز خدمت جهادی در مناطق کم‌برخوردار استان گیلان برپا می‌شودراه‌اندازی 50 گروه تخصصی مطالبه‌گر در گیلان/ امر به معروف مردم نسبت به مسئولان حمایت می‌شود

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: مجلس آمادگی این را دارد تا در عین استقلال در بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی، تعامل خوبی با رئیس جمهور داشته باشد و نمایندگان در راستای حفظ منافع کشور و اقتدار دولت با استفاده از وزرای قدرتمند، سالم و انقلابی در بررسی صلاحیت اعضای کابینه هیچ تعارفی با رئیس‌ جمهور ندارد.

کوچکی‌نژاد با تأکید بر اینکه مجلس شورای اسلامی صلاحیت کاندیداها را دقیق بررسی می‌کند تا با توجه به معیارهایی نظیر سوابق افراد به اعضای کابینه رأی اعتماد دهد افزود: اگر افرادی از وزرای پیشنهادی دولت، رأی نیاوردند این موضوع به معنی تقابل مجلس با دولت نیست بلکه کمکی به دولت است تا کابینه‌ای خوب داشته باشد.

وی درباره پیگیری‌‌ نمایندگان برای اجرای طرح «ممنوع‌الخروجی مسئولان پس از اتمام مسئولیت» گفت: قوه قضاییه، دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی ذاتاً موظفند عملکرد وزرا، دولتمردان و مسئولان تراز بالای کشور را بررسی کنند و با مسئولانی که در حراست از بیت‌المال خیانت کرده و تنها منافع شخصی خود را تأمین کردند به شدت برخورد و از خروج آن‌ها از کشور جلوگیری کنند.

کوچکی‌نژاد عنوان کرد: در این حوزه قوانین زیادی وجود دارد و طرح «ممنوع‌الخروجی مسئولان پس از اتمام مسئولیت» نیز در همین راستا تدوین شده است؛ برای برخورد با مسئولان که عملکرد نامطلوبی دارند دست نیروهای قضایی، اطلاعاتی و انتظامی باز است تا افراد خاطی را مجازات کرده و آن‌ها را ممنوع‌الخروج کنند.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با اشاره به تدوین طرح «نظام جامع بودجه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه» و انتقاد از وجود اشکالات اساسی در نظام بودجه‌ریزی کشور تصریح کرد: متأسفانه در عمل کلمه «برنامه» در «سازمان برنامه و بودجه» مغفول مانده است ‌و همه این سازمان را به عنوان سازمان بودجه می‌شناسند.

نماینده مردم رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی علت هدر رفتن بودجه را نبود برنامه دانست و بیان کرد: ما معتقدیم که سازمان برنامه و بودجه ابتدا باید جایگاه اصلی خود را پیدا کند تا بتواند در حوزه برنامه‌ریزی کشور نقش اساسی داشته باشد؛ بودجه در اولویت دوم این سازمان است که متأسفانه اکنون در اولویت نخست قرار گرفته است.

وی با تأکید بر اینکه ساختار بودجه کشور نیازمند تحول اساسی است و تغییرات جزیی که اعمال می‌شود راهگشا نیست گفت: در ساختار بودجه‌ریزی کشور و ساختار بودجه دستگاه‌های دولتی باید تغییرات اساسی اعمال شود چرا که در غیر این صورت همچنان شاهد انحرافات بودجه، کسری بودجه و مشکلات و تبعات ناشی از آن خواهیم بود.

انتهای پیام/614/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۶۵۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاندیداهای حوزه انتخابیه ری به بررسی مشکلات شهر پرداختند

ایسنا/تهران با هدف تقویت فضای شور و نشاط انتخاباتی و تلاش برای افزایش مشارکت در انتخابات مرحله دوم دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، کاندیداهای دور دوم انتخابات در حوزه انتخابیه ری، شامگاه سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، در حسینیه علی‌اکبر شهر ری، به بررسی مشکلات شهر پرداختند و ضمن بیان دیدگاه‌ها، برنامه‌های خود را درباره موضوع‌های گوناگون شهری بیان کردند.

سیدعلی‌ یزدی‌خواه، نماینده مجلس فعلی و منتخب دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم‌ از حوزه انتخابیه تهران، گفت: نمایندگان مجلس باید تمام‌قد از حق و حقوق مردم در تمامی زمینه‌ها دفاع کنند.

نماینده مجلس شورای اسلامی حوزه شمیرانات، ری و تهران اظهار کرد: دغدغه‌های نمایندگان انتخاب‌شده از سوی مردم باید به دور از گرایش‌های قومی، حزبی و جناحی بوده و بر اساس معیارهای مقام معظم رهبری و در راستای حمایت از حق و حقوق مردم‌ باشد.

یزدی‌خواه افزود: ما از افرادی که رای می‌آورند توقع داریم تمام‌قد از حوزه شهرستان ری در تمامی زمینه‌ها از جمله فرودگاه حضرت امام خمینی(ره)، بخش حسن‌آباد، شهرک صنعتی، قلعه‌نو، کهریزک، باقرشهر، قیامدشت و... حمایت کنند تا یکپارچه باقی بمانند.

وی خاطرنشان کرد: امروز نمایندگان مجلس باید بدانند که اگر با شجاعت در مقابل ظلم و خیانت ایستادگی کنند، مردم قدردان و پشتیبان آنها بوده و عملکردشان را فراموش نمی‌کنند. نمایندگان باید حامی و طرفدار مردم باشند و از اعتمادی که مردم به آن‌ها کرده‌اند، برای رفع مسائل و مشکلات آنها حرکت کنند.

حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی، منتخب مردم در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه‌های شمیرانات، ری و تهران بیان کرد: مجلسی قوی است که به پشتوانه قوی مردم بتواند گام‌های بلندی را برای حل مسائل کشور و مردم بردارد.

سلیمی ادامه داد: مجلس قوی، مجلسی توانمند، سالم و صالح است. مجلسی که بتواند یکی دو گام کشور را به سمت تعالی و قله‌ها (به تعبیر رهبر معظم انقلاب) پیش ببرد. مجلس قوی است. مجلس قوی به ساختمان مجلس نیست. ساختمان مجلس نمایانگر قوت مجلس نیست.

وی گفت: قدرت مجلس به نمایندگان قوی است. اگر نمایندگان توانمند باشند، اهل ساخت و پاخت و مسامحه نباشند، این مجلس، مجلس قوی است. مجلسی که در آن خدای نکرده مسامحه باشد اهل ساخت و پاخت باشند خدای ناکرده نمی‌توانند خود را به عنوان یک مجلس قوی نشان دهند. مجلس قوی مجلسی است که اگر یک نماینده‌ای وارد آن شد و سال اول رویکرد انقلابی داشت، سال پایانی هم همان دوز انقلابی را حفظ کرده باشد.

سمیه رفیعی، کاندید نمایندگی مجلس دوازدهم شورای اسلامی نیز اظهار کرد: حفاظت از محیط زیست و برخورد با تخلفات زیستی باید بیش از گذشته مورد توجه مسئولان قرار بگیرد.

رفیعی ادامه داد: اگر قرار است علم و بیرق مسئله محیط زیست را به دست جوانان انقلابی و جبهه انقلاب بدهیم، باید آنها را وارد مجلس کنیم، بعضی از انحرافاتی که در مدیریت کلان محیط زیست کشور است باید از مسیر نظارتی مجلس به روال اصلی و اصیل خودش برگردد.

وی در خصوص اصل ۵۰ قانون اساسی، گفت: اصل ۵۰ قانون اساسی که بر حفاظت محیط زیست می‌پردازد، اصلی است که در دنیا نظیر ندارد، اما سال‌هاست محجور واقع شده و اولویت‌های حوزه محیط زیست معمولا کمتر مورد توجه واقع شده و این در حالی است که ما با مسائل عدیده و مهمی در این حوزه مواجه بوده و هستیم.

رفیعی ادامه داد: اوایل انقلاب با وجود تمامی مشکلات اقتصادی و ناامنی و انواع ترورها، چه افکار بلند و جهان‌بینی عظیمی وجود داشته که به این مسئله مهمِ حفظ محیط زیست، رسیده‌اند و امروز ما این اصل را مدیون شهیدانی همچون شهید بهشتی هستیم که یکی از اشخاص اصلی و تأثیرگذار در قانون اساسی کشور بودند و در همه مسائل و تدوین قوانین، نگاه جامع و دقیقی داشتند.

وی با بیان این‌که دنیا چشم دیدن پیشرفت کشور ما را ندارد؛ تصریح کرد: یکی از مهمترین وظایف نمایندگان در طول ۴ سال مسئولیت، علمداری حوزه محیط زیست در جبهه انقلاب است که مقام معظم رهبری در روز درختکاری به صراحت بیان کردند، کار برای محیط زیست یک فعالیت انقلابی است و نباید به این مهم بی‌توجه بود.

رفیعی خاطرنشان کرد: با استقرار نظام جمهوری اسلامی ایران و بر اساس قانون اساسی، حفاظت محیط زیست وظیفه‌ای همگانی است و حفظ طبیعت و منابع سرزمینی باید در اولویت قرار بگیرد.

محسن عزیز وکیلی، فعال فرهنگی نیز در ادامه این برنامه بیان کرد: پشت طرح مسئله استان تهران غربی و تهران شرقی چه تفکر قومیت‌گرایی وجود دارد؟ اما نکته‌ای که مهم است و به آن توجه نشده، این است که مدت‌هاست مردم ری و ورامین بدون مشکل و چالشی کنار هم زندگی می‌کنند و این بحث تقسیم‌بندی استان اخیرا منتشر شده که به مزاج برخی فعالان رسانه خوش نیامده است.

وی افزود: با بیان این موضوعات و حواشی، مطالبات اشتباه را بین مردم نشر می‌دهند که گسل قومیتی و چالش امنیتی برای این دو شهرستان را در پی خواهد داشت که فقط برای تامین منافع برخی آقایان بوده و باید از ایجاد این جو جلوگیری کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیشنهاد اسرائیل به آمریکا برای قطع بودجه سازمان ملل
  • سلیمی نماینده مجلس: بعضی از نمایندگان کمتر از ۱۰۰ روز در مجلس حضور داشته‌اند
  • عضو هیات رئیسه : بعضی از نمایندگان کمتر از ۱۰۰ روز در مجلس حضور داشته‌اند
  • ۳۶ هزار میلیارد تومان بودجه برای نهادهای تبلیغاتی و فرهنگی و اسلامی /۲۰۰ میلیارد تومان هزینه شروع مجلس جدید/خرج سفرهای استانی رئیسی چقدر شد؟
  • برگزاری سومین نشست کمیسیون تخصصی شورای عالی انرژی در سال ۱۴۰۳
  • آماده‌سازی قوانین احتیاطی در مجلس نمایندگان آمریکا برای تحریم مقام‌های دیوان کیفری لاهه
  • لزوم تشکیل یک نهاد برای تأیید صلاحیت سخنرانان/ چالش ارز؛ ‌ همه منتظر اقدام و عمل دولت
  • کاندیداهای حوزه انتخابیه ری به بررسی مشکلات شهر پرداختند
  • اعتراف دیرهنگام یک نماینده مجلس: برخی نمایندگان نه یکی بلکه چندتا شاسی‌بلند گرفته‌اند
  • خون رنگین زرگر‌ها در نظام مالیاتی ایران/ یک کارمند بیشتر از طلا فروش مالیات می‌دهد!