Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، جلال رشیدی کوچی نماینده مرودشت در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (سه شنبه 18 خرداد) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی اظهار داشت: طی 3 ماه گذشته نمایندگان تحت تاثیر فشارها نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا هستند اما این سوال مطرح است که چرا مسئولیت نظارت باید بر عهده نمایندگان باشد که هیچ نقشی در تایید و رد صلاحیت ها ندارند؟ 

وی افزود: متاسفانه افرادی که براساس نظر مراجع چهارگانه تایید صلاحیت شدند، می‌گویند که نمایندگان به دنبال رد صلاحیت آنها بوده اند، اما در توانشان انجام این کار نبوده و از سوی دیگر کسانی که رد صلاحیت شده اند در فضای ولنگار مجازی توهین های بسیاری را به نمایندگان کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مرودشت در مجلس با بیان اینکه مراجع باید دلایل رد صلاحیت را به کاندیداها اعلام کنند، تا نمایندگان تحت چنین هجمه ای قرار نگیرند، تصریح کرد: بر همین اساس دو طرح را تهیه خواهیم کرد که به اصلاح این وضعیت کمک کند، از جمله طرح بررسی صلاحیت کاندیداهای شوراهای شهر و روستا توسط شورای نگهبان جهت جلوگیری از تعارض منافع و طرح لزوم اعلام دلایل رد صلاحیت افراد به صورت شفاف که شامل افرادی می شود که رد صلاحیت شده اند و از مسیر غیرقانونی به دنبال مظلوم نمایی و سیاهنمایی علیه نمایندگان هستند.

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: نمایندگان مجلس رد صلاحیت رد صلاحیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۶۲۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی ۱۶۷ شعبه اخذ رأی در مرحله دوم انتخابات در ملایر

استاندار همدان گفت: پیش‌بینی می‌شود که در این دور از انتخابات، ۱۶۷ شعبه اخذ رأی فعال باشند که شامل ۱۰۱ شعبه ثابت و ۶۶ شعبه سیار است. از این تعداد، ۷۹ شعبه در مناطق شهری و ۸۸ شعبه در مناطق روستایی مستقر خواهند شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، علیرضا قاسمی‌فرزاد در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در شهرستان ملایر به صورت تمام الکترونیک انجام خواهد شد.

وی بیان کرد: در تاریخ بیست و یکم اردیبهشت‌ماه، دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در 15 استان، از جمله استان همدان برگزار می‌شود.

استاندار همدان عنوان کرد: پیش‌بینی می‌شود که در این دور از انتخابات، 167 شعبه اخذ رأی فعال باشند که شامل 101 شعبه ثابت و 66 شعبه سیار است. از این تعداد، 79 شعبه در مناطق شهری و 88 شعبه در مناطق روستایی مستقر خواهند شد.

قاسمی فرزاد مطرح کرد: در دور اول انتخابات، چه در انتخابات مجلس شورای اسلامی و چه در انتخابات خبرگان رهبری، چهار مولفه اساسی مورد تأکید مقام معظم رهبری همچون مشارکت حداکثری، رقابت، امنیت و سلامت، مورد توجه قرار گرفته و اجرا شد.

استاندار همدان با بیان اینکه این چهار اصل همچنان به عنوان معیارهای اصلی برای برگزاری انتخابات در نظر گرفته شده‌ است گفت: حضور پرشور مردم در دور دوم انتخابات ملایر به منظور برگزاری رقابتی قابل تحسین همراه با امنیت همانند دور اول چشمگیر خواهد بود.

انتهای پیام/

 

 

 

دیگر خبرها

  • تداوم افشاگری‌ها علیه قالیباف/ بیگی: جماعتی از سازمان میادین میوه و تره‌بار، تاکسیرانی، بهشت‌زهرا، اتوبوسرانی و... وارد مجلس شده‌ و پست گرفتند
  • پیش‌بینی ۱۶۷ شعبه اخذ رأی در مرحله دوم انتخابات در ملایر
  • صندوق اخذ رای الکترونیکی چگونه کار می‌کند؟
  • جابه‌جایی منطقه حاشیه‌نشین تبریز در اولویت کاری است
  • مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است
  • اصلاح آیین‌نامه داخلی مجلس، گام مهمی در روند قانون‌گذاری است
  • فردا؛ آخرین زمان ثبت‌نام نمایندگان نامزدها در سامانه «داوطلب»/ این مهلت تمدید نخواهد شد
  • فردا؛ آخرین زمان ثبت‌نام نمایندگان نامزدها در سامانه داوطلب
  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده
  • راند دوم