Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان نماینده ولی فقیه در گیلان همگرایی و هماهنگی نمایندگان مردم گیلان در مجلس را از بسیاری استان‌ها جلوتر ذکر کرد و گفت: رسیدگی به پروژه‌های اجرایی گیلان باید در اولویت برنامه‌های نمایندگان باشد.

آیت‌الله رسول فلاحتی امروز در دیدار با مجمع نمایندگان استان با تبریک ایام فرخنده عید فطر و تسلیت حادثه کشته شدن دختران افغانی و جوانان فلسطینی اظهار کرد: حمله دیوانه وار رژیم صهیونیستی به مردم مظلوم فلسطین نشاندهنده سراسیمگی صهیونیست‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به تلاش نمایندگان مجلس در عرصه‌های کشوری، استانی و شهرستانی اشاره کرد و افزود: نمایندگان کار سخت و پیچیده‌ای به عهده دارند و در مجموع نمایندگان استان در طول یک سال گذشته دغدغه‌مند هستند و فعالیت خوبی دارند.

امام جمعه رشت با بیان اینکه مدیریت و برنامه ریزی نمایندگان مجلس در عرصه‌های کلان اجتماعی اثرگذار است، تصریح کرد: اگر نمایندگان مردم گیلان در مجلس اینگونه پیش بروند آینده استان امیدوارکننده است.

آیت‌الله فلاحتی به تایید صلاحیت نامزدهای شوراهای شهر و روستا توسط نمایندگان مجلس اشاره کرد و گفت: نمایندگان مردم در مجلس در تایید و رد صلاحیت‌ها در عین حال که سخت‌گیری می‌کنید، سعه صدر نیز داشته باشید.

وی با اشاره به اینکه در گزینش‌ها حال فعلی افراد ملاک است، خاطرنشان کرد: سابقه فعالیت افراد در گزینش‌ها تاثیرگذار است.

نماینده ولی فقیه در گیلان، خواستار فراهم شدن بستر برای حضور جوانان در فعالیت‌های اجتماعی شد و بیان کرد: اگر کسی شرایط ناصالح را ندارد در گزینش‌ها با سعه صدر رفتار کنید.

آیت‌الله فلاحتی با تاکید بر تشکیل اتاق اندیشه ورز توسط نمایندگان مردم در شهرستان‌ها، اظهار کرد: اتاق اندیشه ورز مرکب از دانشگاهیان و حوزویان در راستای تصمیم گیری در سطح کلان استانی و کشوری در شهرستان‌ها حائز اهمیت است.

وی بر ضرورت حضور حداکثری مردم در انتخابات تاکید کرد و یادآور شد: در تایید صلاحیت‌ها باید به جایگاه و شخصیت افراد توجه شود زیرا مردم باید بدانند چه کسانی انسان‌های شایسته هستند.

امام جمعه رشت با بیان اینکه انتخابات حق الناس است، تصریح کرد: متولیان امر انتخابات در پیشگاه خدا باید پاسخگوی اعمال خود باشند.

آیت‌الله فلاحتی، خواستار مطالبه گری نمایندگان مردم در مجلس شد و بیان کرد: در ۴۰ سال گذشته روح مطالبه گری نمایندگان مردم در استان کم بوده و باید این امر را با خودصیانتی تقویت کنند.

وی با اشاره به اینکه آلودگی رودخانه‌های زرجوب و گوهررود و پسماند از ویرانه‌های گیلان محسوب می‌شود، خاطرنشان کرد: نمایندگان مردم در مجلس به ویژه در محصولات راهبردی کشاورزی گیلان باید جامع نگر باشند.

نماینده ولی فقیه در گیلان بر حساس بودن نمایندگان مردم در اجرای پروژه‌های عمرانی تاکید کرد و گفت: نمایندگان دردها را می‌شناسند و می‌توانند راهکار ارائه دهند بنابراین تلاش شود مردم بدانند نمایندگان آنها مطالبه گری دارند.

آیت‌الله فلاحتی با بیان اینکه نمایندگان مجلس می‌توانند پیش از خطبه‌های نماز جمعه به مردم ارائه گزارش کنند، خاطرنشان کرد: ارائه گزارش نمایندگان مردم در مجلس موجب می‌شود خطیب جمعه نیز مطالبه گری داشته باشد.

وی، همگرایی و هماهنگی نمایندگان مردم گیلان در مجلس را از بسیاری استان‌ها جلوتر ذکر کرد و گفت: رسیدگی به پروژه‌های اجرایی گیلان باید در اولویت برنامه‌های نمایندگان باشد.

ضرورت تشکیل قرارگاه اشتغال در گیلان

رسول فرخی، رئیس مجمع نمایندگان گیلان نیز در دیدار مذکور انتخابات و مشارکت مردم را از موضوع‌های اصلی جامعه عنوان کرد و گفت: حل و فصل تایید صلاحیت شوراهای شهر و روستا به عهده نمایندگان مجلس است و تلاش شده بهترین‌ها تایید صلاحیت شوند.

وی به نامگذاری شعار تولید، پشتیبانی‌ها، مانع زدایی‌ها توسط مقام معظم رهبری در سال ۱۴۰۰ اشاره کرد و افزود: گیلان نیاز بیشتری به اجرای این شعار دارد.

فرخی با بیان اینکه بزرگ ترین نیاز گیلان ایجاد اشتغال در تمام سطوح است، تصریح کرد: تشکیل قرارگاه اشتغال در استان ضروری است.

خلیل بهروزی‌فر، رئیس هیئت نظارت بر انتخابات شوراهای گیلان نیز در دیدار مذکور اظهار کرد: برهه سخت و پیچیده تایید صلاحیت‌ها در هیئت‌های نظارت را پشت سر گذاشتیم و در مجموع مورد پذیرش عامه مردم است.

وی با اشاره به اینکه پاسخگو نبودن متولیان و واگرایی مدیران دستگاه ها سبب نگرانی مردم شده است، بیان کرد: این امر موجب شده مردم برای رسیدگی مطالبات به طور مستقیم به نمایندگان خود مراجعه کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی نمایندگان مجلس نماینده ولی فقیه در گیلان نمایندگان مردم در مجلس آیت الله فلاحتی نمایندگان مجلس تایید صلاحیت مطالبه گری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۱۳۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایندگان مرحله دوم تهران با ۵۰-۶۰ هزار رای وارد مجلس می‌شوند

روزنامه فرهیختگان در مطلبی از کمرنگ شدن فضای انتخاباتی گلایه کرد.

این روزنامه نوشت: درک این موضوع که فضای دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم اصلا رنگ و بویی از حال و هوای انتخاباتی ندارد، چندان نیاز به استناد به نظرسنجی‌ها و پرسش از مردم ندارد.

اگر نگاهی به اخبار برجسته روز در رسانه‌ها هم بیندازیم، در پرداخت اخبار رسانه‌ها کمتر خبری درباره انتخابات و رقابت‌های انتخاباتی پیدا می‌کنیم که میان دیگر اتفاقات و تحولات اساسا گم می‌شوند.

اگرچه بخشی از این سردی فضای انتخاباتی، به خاطر دور دوم انتخاباتی مجلس طبیعی است اما این تنها علت کمرنگ شدن فضای انتخاباتی در دور دوم انتخابات مجلس نیست، کمااینکه این دور تقریبا سردترین انتخابات در طول دوره‌های انتخابات‌های مجلس را شاهد هستیم.

یکی از عواملی که در افزایش شور و شوق انتخاباتی موثر است که ردپای آن در دیگر انتخابات‌های مجلس هم مشاهده می‌شود، رقابت میان گروه‌ها و جناح‌هاست.

در انتخابات مجلس دوازدهم، اساسا رقابت جدی حول گروه‌ها و جناح‌ها شکل نمی‌گیرد. این رقابت اگرچه درون جبهه اصولگرایی جریان داشت و دارد و بیشتر خود را در قالب عقده‌گشایی‌های سیاسی و افشاگری‌ها نشان داد اما ردی از جدیت این رقابت یا بسط این رقابت در میان گروه‌های مردم دیده نمی‌شود.

در این دوره جدای از اینکه اصلاح‌طلبان حضور جدی نداشتند، نتوانستند رقابت جدی با اصولگرایان شکل بدهند و کفه سنگین رقابت در میان لیست‌های درون‌اصولگرایی استوار بود. اما اگر از اقشار مردم می‌پرسیدید کدام یک از این لیست‌ها به دیگری ارجحیت دارد، تقریبا نمی‌توانستند تمایزی میان آن‌ها قائل شوند. درواقع رقابت میان اصولگرایان، در همان حد و درون اصولگرایان آن هم تنها بر سر تصاحب قدرت محدود ماند.

رقابت شکل‌گرفته بیش از آنکه بین اقشار مردم برقرار باشد، گویی بین خود کاندیداهاست تا این بار چه کسی در صدر مجلس شورای اسلامی به عنوان رئیس بنشیند وگرنه اتفاق تازه‌ای قرار نیست رخ دهد.

حالا در آستانه برگزاری دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم بخش اصلی دغدغه اصولگرایان روی این موضوع متمرکز است که قرار است چه کسی ریاست مجلس را به عهده بگیرد، در حالی که اگر نگاهی به دغدغه مردم درمورد انتخابات یا ساختار مجلس بیندازیم، اینکه قرار است چه کسی روی صندلی ریاست مجلس بنشیند برای مردم اهمیتی ندارد. این عملا شکاف میان دغدغه مردم و رقبای انتخاباتی را نشان می‌دهد.

در میانه این دعوا خبری از ارائه ایده برای بهتر شدن عملکرد مجلس یا مطرح شدن لزوم تنظیم قوانین در مجلس دیده نمی‌شود. تنها تمرکز احزاب روی این موضوع استوار است که قالیباف، رئیس مجلس بماند یا فرد دیگری رئیس مجلس شود. طبعا این خلأ ایده در دور دوم انتخابات هم تغییری نداشته و در همچنان برهمان پاشنه بی‌ایده بودن و ادامه دعوا برای تصاحب قدرت می‌چرخد.

کاسبان کاهش مشارکت

خروجی چنین فضایی نهایتا همین تصویری می‌شود که در انتخابات دوازدهم شاهد آن بودیم، در این فضا تنها یک طیف محدود در انتخابات مشارکت می‌کنند، بدنه اجتماعی که در هرشرایطی رای مشخصی دارند در انتخابات مشارکت می‌کنند و دیگر اقشار عملا توجهی به انتخابات نمی‌کنند و نهایتا آنچه در تهران در دور اول رخ داد دیده می‌شود و رای نفرات اول راه‌یافته به مجلس کاهش محسوس و قابل‌توجهی به نسبت دوره‌های دیگر مجلس در انتخابات‌ها داشت.

به نظر نمی‌رسد در دور دوم هم اتفاق ویژه و متمایزی رخ دهد، کمااینکه این احتمال وجود دارد که حضور آن بدنه اجتماعی خاص در این دوره هم کمتر از دوره‌های قبل شود و حالا نماینده‌هایی با ۵۰ یا ۶۰ هزار رای وارد بهارستان شوند. در این میان البته بارها نیز به این موضوع اشاره شده که بخشی از این گروه‌های سیاسی اساسا حیات خود را در کاهش مشارکت وعدم حضور دیگر طیف‌های جامعه پای صندوق‌های رای می‌بینند و اتفاقا تعمدا دیگر گروه‌های جامعه را در اظهارات و صحبت‌ها و حتی وعده‌های انتخاباتی خود حذف می‌کنند و روی صحبت خود را تنها قشر و طیف خاصی قرار می‌دهند. حالا این روزها این جریان حضور پررنگ‌تری در رقابت‌های انتخاباتی دارند و تلاش می‌کنند همچنان روند مطلوب خود را حفظ کنند.

دیگر خبرها

  • برای آزادی سه گروگان، می‌خواهم وارد مجلس شوم /به هیچ وجه از مجلس خودرو نخواهم گرفت
  • نمایندگان پیروز انتخابات بهبود معیشت مردم را در اولویت قرار بدهند
  • قانون‌گذاری هوش مصنوعی اولویت مجلس نیست/ باید خط قرمزها روشن شود
  • برنامه تشکیل ۲۰ کارگروه تخصصی در حوزه انتخابیه داریم/ضعف مجلس یازدهم در تراز بین المللی
  • شهرداری قم در مسیر تغییر ریل / کیفی‌سازی فضای شهری در اولویت قرار گرفت
  • جابه‌جایی منطقه حاشیه‌نشین تبریز در اولویت کاری است
  • نمایندگان مرحله دوم تهران با ۵۰-۶۰ هزار رای وارد مجلس می‌شوند
  • ارائه گزارش عملکرد مدیریت شهری شیراز در سال ۱۴۰۲
  • تقاضای سروری از مردم درخصوص دور دوم انتخابات
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم