Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان با حضور در برنامه پارک شهر رادیو تهران در جریان بحث تأیید و رد‌صلاحیت نمایندگان مجلس برای دور بعدی انتخابات مجلس با اشاره به اینکه آیا این امکان وجود دارد که بعد از احراز صلاحیت‌ها، افراد اسنادی ارائه دهند و سپس تأیید صلاحیت شوند؟ گفت: شورای نگهبان در دو مرحله بررسی‌ها را انجام می‌دهد، در مرحله اول که در حال حاضر است، اسامی افرادی که تأیید صلاحیت شده‌اند، اعلام شده است، مدارکی ارسال شده، اما مدارک برای عده‌ای از افرادی که ارسال شده است، به اندازه‌ای نبوده است که باعث رد‌صلاحیت‌ها شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: در این مرحله بعد از اعلام نتایج، عده‌ای آمدند و مدعی شدند که مدارکی دارند و ماه هم منتظر هستیم تا مدارک ارائه کنند تا مبادا خدایی نکرده، اسنادی باشد که ما غفلت کرده باشیم، اما اسناد و مدارک ارائه شده به اندازه‌ای نبود که بتواند رد‌صلاحیت را در برداشته باشد و همان نظر اولیه بود.

سخنگوی شورای نگهبان تصریح کرد: در مرحله دوم که بعد از ۱۱ بهمن ماه آغاز می‌شود، مربوط به افرادی است که در مرحله اول صلاحیت آن‌ها تأیید نشده است، در این مرحله اگر کسی در مرحله اول، صلاحیتش مورد تأیید واقع نشده، در مرحله دوم می‌توانند شکایت کنند و در مرحله دوم مورد بررسی قرار می‌گیرد.

کدخدایی در پاسخ به اینکه افرادی که در حال حاضر در مجلس حضور دارند، اما رد‌صلاحیت شده‌اند، آیا می‌توانند به فعالیت‌شان به عنوان نماینده مجلس ادامه دهند یا خیر؟، گفت: مشکلی برای ادامه فعالیت آن‌ها وجود ندارد، چرا که اعلام صلاحیت آن‌ها ۴ سال پیش اعلام شد و با اعلام صلاحیتی که الآن اعلام می‌شود، متفاوت است، این اعلام نظر‌ها برای دور بعدی مجلس است.

سخنگوی شورای نگهبان در پایان خاطرنشان کرد: ما صلاحیت افراد یا رئیس‌جمهور یا نمایندگان خبرگان رهبری را برای دوره ۴ ساله یا ۸ ساله بررسی و اعلام می‌کنیم و تا پایان مدت دوره، مشکلی از نظر قانونی برای فعالیت آن‌ها وجود ندارد، بنابر‌این از نظر حقوقی منع و اشکالی وجود ندارد، این عدم صلاحیت مربوط به مجلس بعدی است؛ اگر کسی هم جرمی مرتکب شده است، دستگاه قضا می‌تواند رسیدگی کند، دوم اسفند همه پای صندوق‌های رأی باشند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: عباسعلی کدخدایی رد صلاحیت انتخابات مجلس شورای نگهبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۶۳۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ساماندهی مسکن و اجاره‌بها تأیید شد

گزارشی ده طرح و لایحه و پنج اساسنامه و سه استعلام از دیوان عدالت ارایه می‌دهم.

طحان نظیف سخنگوی شورای نگهبان در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: طرح ساماندهی زمین و مسکن و اجاره بها ایراداتی که داشت برطرف شد و خلاف موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد.

سخنگوی شورای نگهبان با بیان اینکه طرح تشکیل سازمان پژوهش و نوآوری سپند مغایر شرع و قانون اساسی نبود، بیان کرد: طرح اصلاح قانون نظام صنفی کشور بررسی شد و نسبت به مواد آن ابهاماتی وجود داشت.

وی با بیان اینکه طرح تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها خلاف شرع و قانون نبود.طرح استفساریه ماده پنج بیمه کارگران ساختمانی خلاف قانون و شرع نبود. لایحه دوفوریتی قانون تمدید پست جمهوری اسلامی ایران نیز هم خلاف شرع و قانون نبود.

طحان نظیف با اشاره به اینکه لایحه عفاف و حجاب را هشت فروردین به مجلس ارسال کردیم، افزود: اساسنامه ورزشکاران و قهرمانان مورد ایراد ما نیست و امیدواریم اتفاق خوبی برای ورزشکاران بیافتد.

وی با بیان اینکه اساسنانه صندوق نوآوری و شکوفایی هم خلاف شرع نبود، گفت: اصلاح اساسنانه مناطق آزاد تجازی کیش، اروند، آبادان، خرمشهر، ماکو و ارسباران مخالف شرع و قانون نبود.

طحان نظیف ادامه داد: سه استعلام از دیوان عدالت اداری داشتیم که حاصل شکایت شهروندان به دیوان است و در شورای نگهبان بررسی می‌شود. دو مورد خلاف شرع نبود و به دیوان ابلاغ شد.

سخنگوی شورای نگهبان گفت: جمعه این هفته مرحله دوم انتخابات مجلس برای ۴۵ کرسی، در ۱۵ استان و در ۴۷ شهرستان برگزار می‌شود.

وی افزود: انتخابات مرحله دوم در حوزه انتخابیه تبریز آذرشهر و اسکو، حوزه تهران، ری، شمیرانات، اسلام‌شهر و پردیس، حوزه آبادان، حوزه شیراز، حوزه کرمانشاه، حوزه خرم‌آباد، حوزه قائمشهر و حوزه ملایر به‌صورت تمام الکترونیک برگزار خواهد شد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • روزنامه دانشگاه آزاد: نمایندگان مرحله دوم تهران با۵۰-۶۰ رای وارد مجلس می شوند /برای اصولگرایان کیفیت مجلس مهم نیست؛ دعوا بر سر رئیس مجلس است
  • روزنامه دانشگاه آزاد: نمایندگان مرحله دوم تهران با50-60 رای وارد مجلس می شوند/ برای اصولگرایان کیفیت مجلس مهم نیست؛ دعوا بر سر رئیس مجلس است
  • تقاضای سروری از مردم درخصوص دور دوم انتخابات
  • کنایه به اظهارات سخنگوی شورای نگهبان درباره ردصلاحیت حسن روحانی
  • مردم با مشارکت حداکثری نمایندگان را پرقدرت راهی مجلس کنند
  • تاییدتشکیل سازمان «سپند»/ آغاز ثبت‌نام نمایندگان کاندیداها در سامانه داوطلب
  • طرح ساماندهی اجاره‌بهای مسکن تأیید شد / آخرین خبرها از متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
  • طرح ساماندهی مسکن و اجاره‌بها تأیید شد
  • لیست نامزدهای شورای وحدت در دور دوم انتخابات تهران
  • آموزش گام به گام انتخابات الکترونیک به مردم و عوامل اجرایی